Štýlové tričká, ktoré budú in v roku 2023


 

Tričká sú pravdepodobne jedným z najuniverzálnejších kúskov oblečenia. Práve na tričká väčšinou siahnete vo chvíle, keď neviete, čo si obliecť. Je ich možné skombinovať so športovými nohavicami, k sukni, ale aj k elegantnému obleku alebo k saku. Poďme sa pozrieť na to, aké tričká budú trendy v roku 2023.

 

Výber materiálu

Móda diktuje rôzne módne trendy a samozrejme, že sa nevyhýba ani tejto časti oblečenia. Aj keď v prípade tričiek sú vždy trendy o niečo flexibilnejšie. Veľmi dôležitý je výber materiálu. Či už si oblečiete tričko do práce alebo na voľný čas, nosíte ho na koži, a preto je dôležité, aby ste sa v ňom cítili príjemne. Snažte sa vyhýbať umelým materiálom, cez ktoré vaša pokožka nedýcha. Najpohodlnejšie budú tričká zo 100 % bavlny. Tie sa vám budú nielen veľmi dobre nosiť, ale o to lepšie budete vyzerať. Vydržia vám dlhšie a nebudú strácať svoj tvar.

 

Farby tričiek v roku 2023

Farby zväčša podliehajú sezónnosti. Iné farby sú dominantné cez letnú sezónu v porovnaní s tou zimnou. Určite sa však v roku 2023 zamerajte na odtiene zelenej, žltej a hnedej. To sú práve tie tri farby, ktoré dominujú na módnych mólach. Určite však nič nepokazíte ani klasickou čiernou a bielou. Tieto dve nadčasové farby sú aktuálne vždy a v prípade tričiek to platí dvojnásobne. Kým biela bude vyzerať sviežo a jemne. Čierna je klasika, ktorú môžete kombinovať s akýmikoľvek inými farbami.

 

1 Vintage a retro tričká

Tento štýl sa pomaly, ale iste stáva nadčasovým a nosí sa už niekoľko sezón. O čo ide? Vintage je štýl, ktorý vnáša do módy istý starodávny prvok, ktorý je však nositeľný. Úplne stačí, ak to bude, napríklad, obrázok na tričku. Oproti tomu má retro nádych dôb minulých a takéto oblečenie sa podobá na to, ktoré sa nosilo kedysi.

Úžasné dámske tričká v štýle vintage, ktoré budete milovať, kombinujte s džínsami alebo s nohavicami, v lete to pokojne môžu byť šortky. Pánske vintage alebo retro tričká sa skvele hodia k džínsom.

 

Tipy:

Vintage dámske tričko Pánske vintage tričko

 

2 Oversize

Ďalší z trendov, ktorý celkom iste ovládol ulice a bude in aj v tomto roku. Oversize v sebe kombinujete pohodlnosť a nadčasovosť. Už podľa názvu je zrejmé, že sa jedná o tričká, ktoré celkom nesedia vašej veľkosti, ale sú väčšie. Nemusíte sa ničoho báť, pretože takýto štýl je skutočne in. Veľkou výhodou je, že takého tričká môžu ženy bez obáv nosiť aj ako šaty. Stačí, keď si tričko v strede previažu pohodlným opaskom. Oversize sa tiež hodí ku džínsom alebo ku legínam. Skombinujte k nemu kabát alebo koženkovú bunku a outfit je na svete. V prípade mužov sa skvele hodí ku džínsom.

 

3 Vlastný štýl tričiek

Ukážte, kto ste! Ako lepšie to môžete vyjadriť než tričkom? Ak budete mať na tričku motív, ktorý vás charakterizuje, budete v centre pozornosti! Milujete kávu? Tak prečo si nedať na tričko motív kávy? Zaujímavé bude tiež tričko so znamením zverokruhu, hobby alebo čokoľvek, čo vás vystihuje. Už len vtipný text alebo obrázok vám pomôžu byť odlišný. Preto sa nebojte vyjadriť aj týmto spôsobom, je to trendy.

 

Tipy:

 

Nech si už vyberiete akékoľvek tričko, je dôležité, aby sa vám príjemne a dobre nosilo. Preto si vždy vyberajte podľa vlastného vkusu. Nakoniec, výhodou je tiež to, že klasické krátke tričká ako také nikdy nevyjdu z módy a môžete ich nosiť v akejkoľvek sezóne. V zime ich stačí skombinovať so svetrom na gombíky a v lete si k nemu obliecť krátke šortky a budete sa cítiť skvele!

 

Obrázky: Superpotlac.sk, Freepik.com

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.