Tipy na 5 šialených tričiek, ktoré zabavia každého

 

 

Taktiež mnohokrát rozmýšľate nad tým, čo si obliecť, aby vaše oblečenie pôsobilo zaujímavo a originálne? Nie je to ľahké. V súčasnej dobe, kedy trávime stále väčšinu času doma, v prírode alebo len vybavovaním bežných potrieb je pohodlnosť na prvom mieste. Ale vedzte, že aj v tomto prípade môžete vyzerať štýlovo. Či dokonca tak dobre, že zabavíte každého. Čo na to poviete? Ak si raz oblečiete šialené a zábavné tričko, pravdepodobne si tento vzhľad zamilujete už navždy! Tu je našich 5 tipov na 5 šialených tričiek.

 

1 Hobby tričká

Ak vás niečo naozaj baví, nie je snáď lepší spôsob, než to povedať tričkom. V móde už dávno môžete popustiť uzdu vašej fantázie a obliecť si niečo šialené. Najlepšie je, keď si takéto zábavné tričko vyberiete v špecializovanom obchode, kde nájdete množstvo nápadov a niektorý z nich sa určite hodí aj vám.

Je jasné, že svoje okolie takýmto tričkom zaujmete a kto vie, možno dokonca nájdete fanúšika tej istej záľuby! Denne cvičíte alebo len chcete cvičiť, prípadne ste fanúšička varenia? Dajte to o sebe vedieť!

 

Tip: Dámske tričko pre príležitostné kuchárky "Upsss" - https://www.superpotlac.sk/damske-tricko-upsssss/

 

2 Tričká na oslavu

Príležitosti, medzi ktoré patria narodeninové oslavy, výročia, narodenie dieťaťa, svadba alebo rozlúčka so slobodou... To sú práve tie momenty, kedy sa šialené tričko neuveriteľne hodí. Je to praktický, zábavný a originálny darček, ktorý zaručene poteší obdarovanú osobu. Takéto vtipné tričko je jedinečné a ak sa vám už míňajú nápady, čo darovať na narodeniny, tento tip vás určite nadchne.

 

Tip: Pánske tričko na 40-tku - https://www.superpotlac.sk/panske-narodeninove-tricko-40-rokov/

 

 

3 Niečo, čo máte radi

Mať na tričku to, čo máte radi, je síce šialené, ale veselé a príjemné zároveň. A čo tak inšpirovať sa vaším obľúbeným jedlom, kávou či zvieratkom? Okrem iného je to aj skvelý tip na fotku na sociálne siete. Fotka v tričku so psíkom s vaším štvornohým miláčikom bude vyzerať priam neodolateľne. Aj takéto šialené tričko bude skvelým nápadom na akýkoľvek sviatok pre blízku osobu a jeho nosenie si obľúbite pri množstve príležitostí.

A čo tak mať na tričku váš obľúbený nápoj? Je to káva, víno či pivo? Vtipný nápis na vašom tričku zaručene pobaví každého, kto si ho prečíta.

 

Tip: Dámske tričko víno a káva - https://www.superpotlac.sk/damske-tricko-vino-a-kava/

 

 

4 Zábavné nápisy

Zábavné nápisy na tričkách sú skvelým spôsobom, ako oživiť váš outfit. A sú originálnejšie než akákoľvek značka. Je to spôsob, ako sa potešiť a zabaviť v každej chvíli, kedy budete takéto tričko nosiť. Zábavný nápis môže mať akýkoľvek motív. Či už si vyberiete povolanie, šport alebo čokoľvek iné. Mimochodom, zábavné nápisy na tričkách sú teraz v kurze!

 

Tip: Dámske tričko Ticho, rastú mi prsia! - https://www.superpotlac.sk/damske-tricko-prsia/

 

 

5 Opäť ten alkohol

Pri vtipných tričkách nemôžeme zabudnúť na tie s alkoholom. Patria k najobľúbenejším pod Tatrami, ktovie prečo :) Týmto tričkom určite nepokazíte žiadnu party, ale hodí sa aj na intrák, či medzi kamošov alebo kamošky na piatkový večer. Už len vybrať tričko s nápojom, ktorý vám chutí najviac.

 

Tip: Pánske tričko Vypi zone - https://www.superpotlac.sk/panske-tricko-vypi-zone/

 

Šialené tričko je naozaj univerzálny darček! Hodí sa na meniny, narodeniny a tiež pri ktorejkoľvek inej príležitosti. Ak neviete, čo darovať, je to naozaj skvelý nápad. Takýmto darčekom potešíte hocikoho. Stačí si len vybrať dizajn, ktorý by sa mohol páčiť a to je všetko.

Pri výbere tričiek sa nebojte vyskúšať niečo nové. Možno na to ešte nie ste zvyknutý, avšak takýto vzhľad vás určite začne rýchlo baviť. Čo sa týka príležitostí, nezáleží na tom, kam si takéto tričko zvolíte. Môže to byť kamkoľvek. Stačí k tomu doladiť celkový vzhľad a budete vyzerať skvele.

 

Obrázky: Superpotlac.sk, Freepik.com

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.