Akú vlastnú potlač zvoliť na detské body

Detské body sú neodmysliteľnou súčasťou detského šatníka už od kojeneckého veku. Je to vlastne predĺžené tričko, ktoré sa zapína medzi nôžkami. Zabezpečí, že bábätko nemá holý chrbátik, čo hrozí napríklad pri obyčajnom tričku. A okrem toho zaisťuje aj ľahké prebaľovanie, a vďaka body plienka bude stále na mieste.

 

Tieto malé kúsky oblečenia slúžia pre rodičov ako prvé štýlové tričká pre detičky a rodičia, ktorí sa chcú blysnúť pred svetom oblečú svoje batoľa aj do značkových body svetových značiek.

 

Výber materiálu a veľkosti body

Treba myslieť na to, že detská pokožka je extrémne jemná a citlivá, preto aj oblečenie pre najmenších by malo byť bez akýchkoľvek „umelín“. Najčastejšie sa používa 100% bavlna.

Treba si dávať aj pozor na číslovanie. Malé deti rastú veľmi rýchlo, a preto sa body vyberajú podľa dĺžky a šírky chrbátika. Pamätajte si, vždy je lepšie kúpiť body o pár centimetrov väčšie, ako menšie. Dieťatko do nich vždy dorastie. Detské body môžete používať až do veku pokiaľ dieťa nezačne samé chodiť na toaletu.

 

Tie najkrajšie detské  body s potlačou.

Detské body je univerzálny kúsok pre chlapcov aj dievčatá, no viete aké potlače práve vedú? Mimochodom už dávno neplatí, že ružová farba je len pre dievčatá a modrá pre chlapov. Farby si môžete vybrať podľa toho, čo sa páči vám.

Na body sa hodia rôzne milé obrázky zvieratiek, kreslených postavičiek alebo vtipných nápisov. Všetci členovia rodiny sa zasmejú na nápisoch typu „Bola tu babka“ s obrázkom plným pusiniek, a podobne. Preto sú body aj skvelý darček pre dieťa pokiaľ idete na návštevu do rodiny, kde je bábätko, a vy presne neviete čo darovať.

Body a hračky skrátka vedú v rebríčku obľúbenosti. Veľmi milé sú aj tematické body, napríklad na Vianoce či Veľkú noc.

 

Tipy:

Milé detské body Vtipné detské body

 

 

 

Aké sú ďalšie štýlové kúsky detského šatníka?

Mnoho rodičov oblieka svoje dieťa do štýlových a farebných vecičiek, a oblečenie mení aj niekoľkokrát do dňa. Má to aj svoju praktickú stránku, malé dieťa sa rýchlo zašpiní, ale aj stránku estetickú. Na malé bábätko oblečené v milých vecičkách je radosť sa pozerať.

Do výbavičky pre malého človiečika patrí množstvo vecí a drobností. Bavlnená košieľka, dupačky, základné bavlnené body, rozopínací kabátik, čiapočka, detské ponožtičky a rukavičky a podobne. Po príchode z pôrodnice by sa dieťa malo obliekať podľa ročného obdobia, a pričom by malo mať viac vrstiev ľahkého oblečenia aj v lete tak, aby sa vrstvy dali podľa potreby zobliekať. Platí pravidlo, že dieťa by vždy malo mať o jednu vrstvu oblečenia viac ako mama. Detské telíčko si nevie regulovať teplotu tak ako telo dospelého.

 

Aký je rozdiel medzi body a dupačkami?

Ako sme si povedali, body je tričko s krátkym alebo dlhým rukávom, ktoré sa zapína medzi nôžkami a dupačky sú akýsi overal, ktorý zakrýva celé telíčko, aj nohy dieťatka. Zapína sa vzadu na gombíky, na sponu a oblieka sa aj ako vrchná časť oblečenia.

V dupačkách dieťatko robí prvé pokroky v lezení. Aj na dupačky sa dá vybrať tá najkrajšia a najzábavnejšia potlač. Deti rastú veľmi rýchlo, prečo im nedopriať tie najkrajšie kúsky oblečenia. Mimochodom, fotky z detstva vášho potomka v milých bodyčkách si budete prezerať s radosťou v očiach aj po rokoch.

 

Tipy:

Zábavný body pre bábätko Vtipné bodyčko pre bábätko

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.