Vtipné tričká pre školákov, ktoré budú nosiť radi

Ako obliecť dieťa do školy? Hlavne pohodlne a podľa počasia. Deti už od škôlky zvyknú s rodičmi nesúhlasiť pri výbere oblečenia, a chcú si ho nachystať sami. To je síce skvelé, ale malé dieťa ešte presne nevie, ako sa obliecť podľa ročného obdobia. Dieťaťu môžete dovoliť vybrať si nejaké obľúbené tričko, ale s celkovým outfitom mu pomôžte vy. Dnes sa spolu pozrieme na rôzne vtipné tričká pre školákov.

 

Pre škôlkara

Keď dieťa ide prvý krát mimo domu niekde na pár hodín, prežívajú to obaja. Aj rodičia aj dieťa. Niektoré deti sa do škôlky tešia, iné z toho majú hrôzu. Nech je ako je, s dieťaťom sa treba porozprávať, posmeliť ho a spraviť si z chodenia do škôlky akýsi rituál. Ten môžete podporiť aj nejakým malým darčekom. Avšak nie sladkosťami, ale napríklad obľúbeným tričkom, ktoré si dieťa oblečie len do škôlky. Môžete mu takýchto tričiek vybrať 5 na každý deň, a uvidíte, ako sa bude časom do škôlky tešiť.

Iste si kladiete otázku, čo všetko potrebuje malý škôlkar na svoj prvý deň. Je toho veľa. Okrem peknej malej tašky, do ktorej mu vložíte všetky hygienické potreby a náhradné oblečenie, potrebuje aj prezuvky a niečo na seba. Nezabudnite mu pod tričko obliecť bavlnené tielko, a to aj v lete. Ak sa náhodou spotí pri hre, to sa dá jednoducho vymeniť. Nachystajte mu viac vrstiev oblečenia, ktoré sa dajú jednoducho zobliekať. Dievčatá aj chlapci si obľúbia hlavne farebné tričká s kreslenými postavičkami či zvieratkami.

 

Tipy:

Tričko pre škôlkára s vlastným menom Tričko s jednorožcom

 

Pre školáka

Väčšinou sa deti do základnej školy tešia. Veľa kúskov do svojho šatníka si vedia už vybrať sami. Vy im pomôžte s tým, aby všetko bolo čisté a pekne poukladané. Do školy okrem oblečenia čo majú na sebe budú potrebovať aj nejaké to náhradné tričko, prezuvky a veci na telesnú výchovu.

Tiež je dobré dieťaťu dať viac vrstiev, ktoré si môže podľa potreby dať dole. Rána na jar bývajú ešte chladné, a okolo obeda sa náhle oteplí. Hlavne deti na prvom stupni sa v škole ľahko ušpinia, či už pri obede alebo výtvarnej výchove. Preto náhradné tričko by malo byť stále v školskej taške. Dieťaťu môžete obliecť aj tričko s nejakým milým a vtipným nápisom, ale dajte si pozor, aby to nebolo niečo, z čoho by sa mu spolužiaci mohli smiať. Deti v tomto veku vedia byť obzvlášť necitlivé.

 

Tipy:

Tričko pre školáka s obrázkom Vtipné tričko pre školáka s dlhým rukávom

  

Pre teenagera

V tomto veku to býva najťažšie. Deti na druhom stupni základnej školy, a tie na strednej škole, už nechcú byť rodičmi poučované, čo si majú obliecť, a už vôbec nie aby im mama vyberala outfit. Veľmi si nepomôžete, mali by ste však aspoň dohliadnuť, že si dievča neoblečie niečo príliš vyzývavé alebo chlapec niečo vulgárne, aby vás neprekvapil telefonát zo školy.

Môžete im skontrolovať tašku, a uistiť sa, že sú veci čisté. No v tomto veku by dieťa už malo mať nejakú tú zodpovednosť za čistotu svojho oblečenia. Tričko je aj v tomto veku základný kúsok šatníka, a teenager si ho môže vybrať podľa svojho vkusu. Aj vy mu môžete darovať nejaké to tričko s obľúbeným motívom.

 

Tipy:

Tričko pre teenagera Tričko pre teenagerku

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.