Tieto kvalitné mikiny s potlačou si obľúbite

 

Mikina je jedno z najobľúbenejších a najuniverzálnych oblečení, ktoré si môžete zaobstarať. Je to práve vďaka tomu, že takmer nezáleží, aké ročné obdobie je, pretože mikiny sa dajú nosiť vždy. V chladnom období vás zahreje pod kabátom alebo pod sakom a v lete je skvelá počas chladnejších letných večerov.

 

Ďalšou výhodou je to, že v súčasnej móde sa vôbec nemusíte obmedzovať na to, že mikina patrí skôr medzi športové kusy oblečenia. Kým v minulosti sa skôr nosila na voľný čas, dnes ju môžete bez problémov kombinovať aj s elegantnejším oblečením. V tomto článku si niečo povieme o mikinách so zaujímavou potlačou.

Všetky naše mikiny majú vysokokvalitnú potlač, ktorá sa vám nezničí ani pri opakovanom praní. Bavlnený materiál je veľmi príjemný a pohodlný. Navyše, ku každej mikine vám zabalíme informáciu, ako sa u ňu treba starať. Všetky naše mikiny majú ležérnu kapucňu, ktorá je moderná a praktická zároveň. Tiež na nich nájdete milé predné vrecko.

Tu sú naše tipy na mikiny s potlačou...

 

Mikiny pre páry

Mikina pre páry je skvelý spôsob, ako vyjadriť svoju lásku ku partnerovi! Budete ich milovať vy a aj ktokoľvek, kto vás v nich stretne. Takýto „partner look“ je v súčasnosti veľmi populárny, preto sa neváhajte pridať k tejto vlne. Je iba na vás, čo na vašej mikine budete chcieť mať.

Môžete si zvoliť buď romantický nápis na vašich mikinách alebo naopak niečo vtipné. Práve vtipné nápisy budú určite vami obľúbené a s partnerom alebo partnerkou sa budete tešiť, kedykoľvek si takéto mikiny oblečiete.

 

Tip: mikiny Mám všetko - https://www.superpotlac.sk/mikina-pre-pary-vsetko/
Tip: mikiny King Queen  - https://www.superpotlac.sk/mikina-pre-pary-king-queen-mickey/ 
Tip: mikiny Láska ide cez žalúdok - https://www.superpotlac.sk/mikina-pre-pary-laska-ide-cez-zaludok-hamburger/

 

Darček na svadbu?

Mikiny pre páry sú tiež krásnym a milým darčekom na svadbu! Ak chcete byť originálny a darovať páru niečo trošku iné, príjemná a pohodlná mikina so skvelým nápisom bude jedným z tých darčekov, ktorý bude pre dvojicu najvzácnejší. Okrem toho, že sú takéto mikiny veľmi milé, hodia sa aj na spoločné fotenie, kde budú vyzerať naozaj originálne.

 

Mikina na turistiku

Práve mikina je jedným z obľúbených kúskov oblečenia, čo sa turistiky týka. Je pohodlná na akýkoľvek druh túry a zvyčajne vám v nej v horách nebýva ani teplo a ani zima. Práve taká je aj naša mikina. Je vyrobená z kvalitného a príjemného materiálu, a práve preto sa bude veľmi dobre nosiť aj do prírody.

Turistické mikiny však tiež nemusia byť úplne klasické. V našom portfóliu nájdete množstvo zaujímavých prevedení, ktoré sú ideálne pre milovníkov hôr, ale aj prechádzok. S takouto mikinou sa budete mať dôvod tešiť na túru ešte o niečo viac.

 

Tip: mikina Hory Volajú - https://www.superpotlac.sk/damska-mikina-s-kapucnou-hory-volaju/
Tip: mikina Nájdi cestu - https://www.superpotlac.sk/panska-mikina-s-kapucnou-najdi-svoju-cestu/

 

Dámske mikiny

Pre dámy máme na výber množstvo milých a zaujímavých nápisov. Všetko závisí len od vašich preferencií. Čo je však isté je, že svoju mikinu si jednoznačne obľúbite. Vyberte si presne to, čo sa vám páči. Ak ste flegmatický tip, bude sa vám páčiť mikina, ktorá vyjadruje presne tento názor.

Naopak, máte radi seriózny prístup za každých okolností? Mikina to povie za vás. Na čokoľvek si pomyslíte, všetko nájdete na našich mikinách. Či je to len zaujímavý nápis alebo nápis spolu s obrázkom.

 

Tip: mikina Nie je káva - https://www.superpotlac.sk/vtipna-damska-mikina-nie-je-kava-nebude-praca/
Tip: mikina Ja som zákon - https://www.superpotlac.sk/vtipna-damska-mikina-ja-som-zakon/

 

Pánske mikiny

Podobne je to aj v prípade mužov. Nájdite si u nás presne tú mikinu, ktorá bude patriť medzi vaše obľúbené. Čo to bude? Ak máte radi jedlo alebo je vaším obľúbeným nápojom pivo? Mikina to povie za vás.

 

Tip: mikina Potrebujem pivo - https://www.superpotlac.sk/panske-mikina-potrebujem-pivo/
Tip: mikina Pusti ma na pivo - https://www.superpotlac.sk/panska-mikina-pusti-na-pivo/

Nebojte sa byť originálny a siahnite po mikine, ktorá originálnym spôsobom vyjadrí to, čo práve chcete. Či je to láska k prírode, káve alebo k druhému človeku. Okrem toho sú tiež naše mikiny nesmierne pohodlné a budú sa vám skvele nosiť pri akejkoľvek príležitosti. Vyberte si pánsky alebo dámsky štýl, oversize mikiny či mikiny pre páry!

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.