Darčekové tričká, ktorými vybavíte darčeky raz dva

 

Poznáte to. Meniny, narodeniny, svadby a výročia – príležitostí, ku ktorým sa dajú kupovať rôzne darčeky je pomerne dosť. Niet sa potom čomu čudovať, keď vám pomaly, ale isto dochádzajú nápady na darčeky. Hovoríte si: „Veď ten má asi už všetko!“ a naozaj to tak môže byť. Nie je ľahké vybrať darček, ktorý poteší a zároveň s jeho hľadaním nestrávite hodiny a hodiny.

  

Niekedy sa tiež stáva, že sa chystáte na oslavu a neviete, čo danej osobe darovať. Možno ju tak dobre nepoznáte, neviete, aké má záujmy. Vtedy môže byť hľadanie vhodného darčeka ešte náročnejšie. Ale práve preto sme tu my! Čo poviete krásny a originálny darček v podobe pekného trička, ktorý zaručene poteší? V tomto článku vám poradíme, aký nápis alebo grafika by sa na tričku k akémukoľvek sviatku mohla páčiť.

 

Pre milovníčku kávy

Oslavuje narodeniny alebo iný sviatok vaša priateľka, ktorá nedá dopustiť na klebetenie pri šálke kávy? Potom presne vieme, čo jej treba darovať. Originálne a milé tričko, ktoré okamžite prezradí jej slabosť si zamilujete! Alebo ju zabavte a darujte jej vtipné tričko s kávovou tématikou. Je isté, že nabudúce si na podobnú príležitosť oblečenie práve toto.

 

Tip: tričko Káva so srdiečkom - https://www.superpotlac.sk/damske-tricko-kava-so-srdieckom/
Tip: tričko Najskôr kávu - https://www.superpotlac.sk/damske-tricko-najskor-kavu/

 

Pre fanúšika piva alebo vína

Ktorý muž nemiluje pivo? Takýmto tričkom zaručene nikdy nič nepokazíte! Ak darujete na akýkoľvek sviatok mužovi tričko s tématikou piva, bude ho hrdo nosiť na každú príležitosť. Navyše, ak vyberiete tričko s vtipným nápisom, môžete si byť istý, že ním pobaví nielen seba, ale aj svoje okolie. Skúste to, veď s pivom je zábava za každých okolností.

Druhou alternatívou je víno. Pre milovníkov alebo milovníčky vína máme aj takýto variant. Tričko bude skvelým a originálnym darčekom.

 

Tip: tričko Dvakrát za rok - https://www.superpotlac.sk/panske-tricko-pijem-dva-krat-za-rok/
Tip: tričko Tep srdca - https://www.superpotlac.sk/panske-tricko-srdcovy-tep-pivo/
Tip: tričko Víno a káva - https://www.superpotlac.sk/damske-tricko-vino-a-kava/

 

Pre všetkých Slovákov

Je tu medzi nami niekto, kto nemiluje našu vlasť? Áno, aj pre oslávencov, ktorí milujú Slovensko máme niečo. Ak si myslíte, že by sa vášho obdarovanému mohlo viac hodiť tričko s národným motívom, myslíme si, že to je skvelý nápad.

Krásne motívy na tričku s folklórnym nádychom potešia predovšetkým ženu. Všetko záleží na vašej preferencii. Môžete si buď zvoliť klasické tričko bez akékoľvek nápisu alebo naopak – opäť niečo vtipné či milé. Samozrejme, nielen pre dámy, ale aj pre pánov máme tričká s originálnu slovenskou tematikou, ktoré potešia každého muža.

 

Tip: tričko Farebný folklór - https://www.superpotlac.sk/damske-tricko-farebny-folklor/
Tip: tričko Originál Slovenka - https://www.superpotlac.sk/damske-tricko-original-slovenka/
Tip: tričko Milá, pekná Slovenka - https://www.superpotlac.sk/damske-tricko-mila--pekna-slovenka/
Tip: tričko Srdce bije pre Slovensko - https://www.superpotlac.sk/panske-tricko-srdce-bije-pre-slovensko/

 

Pre milovníkov retra

Pre milovníkov retra a vintage máme taktiež tričká, ktoré sa budú určite páčiť. Táto móda s nádychom dôb minulých má v našom prípade rôznu zaujímavú grafiku, kde nájdete zaujímavé retro motívy, ako je kozmonaut, kvety, karavan alebo tiež iné. Krásny dizajn takýchto tričiek je netradičný a inšpiratívny zároveň. Retro tričká máme v prevedení pre mužov aj pre ženy tak, aby si každý vedel presne vybrať podľa seba. Ktorý motív sa vám bude páčiť najviac?

 

Tip: tričko Dievča so šatkou - https://www.superpotlac.sk/damske-tricko-dievca-so-satkou/
Tip: tričko Tuzex - https://www.superpotlac.sk/panske-tricko-tuzex/

 

Znamenia zverokruhu

Jeden z najoriginálnejších darčekov na narodeniny je určite tričko so znamením zo zverokruhu. Čo poviete na takýto nápad? Isté je, že sa určite nemôžete pomýliť. Každému určite do istej miery záleží na tom, v akom znamení zverokruhu sa narodil. Práve preto bude takéto tričko veľmi obľúbené.

U nás nájdete na tričkách všetky znamenia zverokruhu pre dámy aj pre pánov. Navyše, na každom tričku je niekoľko charakteristických vlastností, ktoré sú pre dané znamenie určujúce. Všetko, čo potrebujete vedieť je, kedy sa váš oslávenec narodil.

 

Tip: tričko Lev - https://www.superpotlac.sk/damske-tricko-lev/

 

Keď vyberáte tričko nie pre seba, ale pre iného oslávenca, vždy je dôležité rozhodovať sa nie podľa seba, ale podľa toho, čo by sa mu potenciálne mohlo hodiť a páčiť. Skúste sa vžiť do jeho kože a zvoľte tričko, ktoré ho poteší. Pokiaľ ho príliš dobre nepoznáte, jednoducho si zvoľte milú grafiku a nápis na tričku, ktorý vystihne každého. Všetky naše tričká sú vyrobené zo 100 % bavlny a na Slovensku. Prajeme vám dobrý výber!

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.