Smiešne tričká, ktorými pobavíte

 

Ste za každú zábavu? Pretože my tiež! Práve preto nájdete v našom portfóliu množstvo zaujímavých motívov tričiek, ktoré určite pobavia. V súčasnosti je móda veľmi flexibilná a len na vás záleží, čo sa vám páči a čo chcete nosiť. Je veľmi pravdepodobné, že smiešne tričká budú jednými z vašich obľúbených kúskov. Je pritom viac než pravdepodobné, že neostanete iba pri jednom tričku! Keď zistíte, ako tieto tričká bavia vaše okolie, budete chcieť ďalšie a ďalšie. Aký dizajn si zvoliť, aby ste s nimi naozaj pobavili?

 

Káva nadovšetko

Jednoducho záleží na tom, čo máte radi. Skvelou a nevyčerpateľnou témou sú jedlá alebo nápoje. Veď tie nakoniec miluje úplne každý. Veľmi obľúbené sú v našom portfóliu tričká s tématikou kávy. Ak je vašou dennou motiváciou práve tento nápoj, tričko s nápisom: KÁVOPIČKA alebo podobným budete určite milovať!

 

Tip: tričko Najskôr kávu - https://www.superpotlac.sk/damske-tricko-okej--ale-najskor-kavu/
Tip: tričko Kávopička - https://www.superpotlac.sk/damske-tricko-kavopicka/

 

Milovníci alkoholu

Samozrejme, možností máme oveľa viac. Skvelou a obľúbenou témou, ktorá na vašom tričku pobaví bude aj víno alebo pivo. Takéto tričká máme pre dámy aj pre pánov a stačí si vybrať.

 

Tip: dámske tričko Víno a káva - https://www.superpotlac.sk/damske-tricko-vino-a-kava/
Tip: pánske tričko Pijem len dvakrát - https://www.superpotlac.sk/panske-tricko-pijem-dva-krat-za-rok/

 

Pre pekárky

V neposlednom rade je tiež nápis spojený s jedlom na tričku naozaj skvelý. Ideálne tričko pre všetky dámy, ktorí nedajú dopustiť na dobré jedlo pre svojich blízkych : )

 

Tip: tričko Dobre pečiem - https://www.superpotlac.sk/damske-tricko-mala-vrtka-dobre-pecie/

  

Tričká a zvieratká

Ak chcete svoje okolie naozaj veľmi dobre pobaviť, môžete si tiež vybrať tričko so zvieratkami. Tie sú nielen milé, ale častokrát naozaj smiešne. O to viac sa budú vynímať na vašom tričku. Nepohnete sa ani na krok od svojho psa? Dajte si to na tričko! Takýto nápis bude okrem iného nesmierne originálny aj akékohoľvek rodinného albumu s vaším miláčikom. Práve psy sú vždy obľúbená téma a na tričku rozhodne nesklamú.

 

Tip: tričko Milujem svojho psa - https://www.superpotlac.sk/damske-tricko-milujem-svojho-psa/ 
Tip: tričko Dog lady - https://www.superpotlac.sk/damske-tricko-crazy-dog-lady/ 

  

Práca a hobby na tričku?

Ďalšou skvelou témou na tričku, ktorá dobre pobaví vaše okolie, sú aj vaše hobby alebo práca. A práve tie jednoznačne najviac pobavia. V našom portfóliu nájdete najrôznejšie typy povolaní so skvelými a vtipnými nápismi pre pánov alebo pre dámy. Ak nemáme práve vaše povolanie, nezúfajte. Určite stále nájdete niečo, čo sa k vám z kategórie hobby alebo práca, čo sa k vám hodí. Pozrite si všetky a vyberte si, čo sa vám páči najviac. V kategórií hobby zase nájdete množstvo krásnych a milých grafík, ktoré skvele doplnia váš charakter a budú vás vystihovať.

 

Tip: pánske tričko Som hasič - https://www.superpotlac.sk/panske-tricko-hasic/

  

Narodeniny a sviatky

Narodeniny a iné sviatky sú jednou z príležitostí, na ktorú sú smiešne tričká takmer nevyhnutné. Veď určite chcete, aby vám zostalo množstvo krásnych a originálnych spomienok bez ohľadu na to, či oslavujete osemnásť alebo osemdesiat! No a v prípade, že plánujete oslavuje, neexistuje nič lepšie.

Ako oslávenec svojím tričkom zaručene zabavíte všetkých, ktorí vám prídu gratulovať. Narodeninové tričká máme, samozrejme, aj pre mužov. Tričká na narodeniny pre mužov nájdete u nás s motívom narodenín 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65 aj 70 rokov a vtipným nápisom alebo aj iné prevedenia. My ich naozaj milujeme!

 

Tip: tričko Princezné - https://www.superpotlac.sk/damske-tricko-princezne-sa-rodia-v-novembri/
Tip: tričko Trvalo mi 60 rokov - https://www.superpotlac.sk/panske-narodeninove-tricko-60-rokov/

  

Slovenský motív

Stále ste si nevybrali? Potom sú tu tiež krásne tričká so slovenskou tématikou. Tie majú nielenže krásny vzor, ale tiež skvelé nápisy pre všetkých tých, ktorí majú radi našu krajinu. Folklór je skrátka téma, ktorá bude aktuálna vždy a to krajšia bude aj na vašom tričku. Aj v tomto prípade máme vtipné tričká so slovenskou tématikou ako pre dámy, tak aj pre pánov.

 

Tip: tričko Slovenka - https://www.superpotlac.sk/damske-tricko-mila--pekna-slovenka/
Tip: tričko Švárny šuhaj - https://www.superpotlac.sk/panske-tricko-svarny-suhaj/

 

V našej ponuke však nájdete aj oveľa viac. Veď takéto smiešne tričko bude vyzerať naozaj originálne! Môžete ho pritom nosiť na akúkoľvek príležitosť. Stačí, aby ste si k nemu zladili aj zvyšok svojho oblečenia. Práve klasické a príjemné bavlnené tričká sú kúskom oblečenia, ktorý je nielen nesmierne pohodlný, ale tiež vyzerá dobre za akýchkoľvek okolností. K tričku si môžete obliecť takmer čokoľvek. Neviažte sa na to, že klasické tričko sa hodí len k rifliam. Môžete ho nosiť ku hocičomu – stačí si už len vybrať.

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.