Letné tričká, ktoré budú in v roku 2023

 

Leto sa už nezadržateľne blíži. Je to obdobie, ktorí majú viacerí z nás zo všetkého najradšej. Skvelé je, že netreba nosiť veľa oblečenia a aj tak je nám príjemne. Letné obdobie dáva priestor pre vzdušné oblečenie, príjemné a pohodlné veci a množstvo skvelých originálnych nápadov, na ktoré mnohokrát počas roku nemáte odvahu alebo náladu.

Jedným z najuniverzálnejších kúskov oblečenia aj na letné obdobie sú letné tričká. Nie každý z nás preferuje tričká s odhalenými ramenami. Zvyčajne bývajú práve ramená tá časť tela, ktorá veľmi rýchlo nachladne, a to napríklad z klímy. Práve preto sú klasické letné tričká s krátkym rukávom veľmi obľúbené a univerzálne. A budú in aj túto sezónu!

 

Klasický strih

Letným z trendov v lete 2023 je totiž nadčasová klasika. Čo to znamená? Sú to krátke tričká klasického strihu, ktoré sa veľmi dobre kombinujú s ostatnou časťou oblečenia. Skvele sa hodia ku krátkym nohaviciam alebo ku sukniam pre ženy a na druhej strane pre mužov ku krátkym rifľovým nohaviciam. Stačí k nim zladiť sandále alebo šľapky a skvelý letný outfit je na svete.

 

Crop topy

Pre ženy je tu ďalší tip na tričko, ktoré bude in aj túto letnú sezónu. Tak ako po minulé roky boli veľmi aktuálne crop topy, tomuto trendu sa nevyhneme ani v roku 2023.

Čo je to crop top? Je to tričko alebo top so strihom, ktorý siaha po driek, to znamená že odhaľuje časť brucha. Samozrejme, tento druh trička si nemôže dovoliť úplne každý. Ak však nemáte ideálnu postavu a napriek tomu si chcete toto tričko dopriať, sústreďte sa na to, aby váš crop top odhaľoval iba malú časť kože. Budete v súlade s trendmi a zároveň nebudete pôsobiť príliš vulgárne!

Pre spontánne ženy tu máme ešte jeden tip! Čo tak si vyrobiť crop top z klasického krátkeho trička? Jednoducho si ho v časti pásu uviažte na uzlík a originálny trend je na svete.

 

Tieto farby tričiek budú in v lete 2023

Pýtate sa ďalej, aké budú módne farby v letnej sezóne?

S letom prichádza aj hravá energia, preto bude v uliciach prevládať jednoznačne žltá farba! Nechajte ju rozžiariť aj váš deň. Žltá sa pritom hodí tak pre ženy, ako aj pre mužov.

Z klasických farieb bude počas aktuálnej sezóny in aj červená farba. Hodí sa na sukňu alebo ku krátkym nohaviciam či na tričko.

Nestarnúcim symbolom leta je aj biela farba. Biela vyzerá nevinne čisto a ku krásnemu letnému počasiu sa jednoznačne hodí. Je veľmi príjemné mať ju na tričku a doladiť ku nej zvyšok oblečenia. Nič nepokazíte bielym tričkom v dámskom alebo pánskom podaní v kombinácií so šortkami či džínsami na príjemné letné popoludnie. Biela je farba, ktorá sa hodí na voľný čas, aj na špeciálnu príležitosť.

Tipy:

 

 

Vzory tričiek 2023

Veľmi trendy túto sezónu sú aj vzory. Namiesto rôznych nápisov značiek si radšej zvoľte hravý a pekný vzor na tričku, ktorý bude v lete viac než aktuálny. Noste kvety alebo aj folklórne ornamenty práve toto bude aktuálne počas tohtoročnej sezóny.

Tipy:

 

 

Na akúkoľvek sezónu je vždy však najlepšie zvoliť si oblečenie, ktoré bezprostredne nepodlieha len trendu jednej sezóny, ale bude módne aj niekoľko sezón. Tričká sú práve v tomto veľmi flexibilné a určite s nimi nikdy nič nepokazíte. Veľký benefit spočíva tiež v tom, že ich môžete skombinovať do elegantného alebo aj ležérneho štýlu. Všetko záleží na vašej preferencii.

Jednoznačné však je, že letné tričká budú vašim príjemným spoločníkom na popoludnie v parku, výlet na najbližší hrad alebo tiež na posedenie v meste. To platí pre mužov, ale aj pre ženy. Sústreďte sa však na to, aby boli vaše letné tričká vždy s príjemnej bavlny. Ak si vyberiete príliš umelé materiály, bude hroziť, že vaša pokožka v nich nebude dýchať a to určite nechcete. Takže hurá na leto!

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.