Zaujímavé tričká, ktoré budete nosiť často

 

Strácate niekedy inšpiráciu a neviete, čo si máte obliecť? Posledný rok celkom prepísal módne dejiny, pretože do popredia sa čoraz viac stavia pohodlnosť oblečenia. Ľudia trávia menej času na verejnosti a preto musia viac myslieť na pohodlie.

Tento trend tu pravdepodobne bude ešte veľmi dlho. Vynikajúcou správou je, že vďaka tomuto trendu sa môžete obliekať nielen pohodlne, ale aj zaujímavo. Základom vášho zaujímavého šatníka by určite mali byť tričká, na ktorých sa môžete vyblázniť. Predovšetkým však pekné tričko je práve ten skvelý základ šatníka, ktorý pohodlne skombinujete úplne so všetkým.

V tomto článku sa zameriame na zaujímavé tričká, ktoré bude skvelé si zaobstarať tak, aby tvorili váš základ šatníka, a aby ste ich hlavne nosili často a dlho.

 

Zaujímavé tričká pre dámy

Nadčasový nápis

Zabudnite na jednoduché logá značiek a vyberte si niečo viac originálne! Čo by to tak mohlo byť? Tričko v podobe nadčasového nápisu, ktorý vás bude vystihovať je to pravé orechové. A jednoznačne tiež zaujme.

Na vašom tričku môže byť nápis spojený s vašou prácou, záľubou alebo inou charakteristikou. Všetko závisí na vašej preferencii. Čo si vyberiete? Ak máte rady kombináciu nápisu s obrázkom, je to tiež skvelá možnosť. Nápis na tričku bude zaujímavý a obrázok na druhej strane hravý a tričko príjemne ozvláštni.

Tipy:

 

 

Na špeciálnu príležitosť

Často sa vám stáva, že hľadáte tričko na špeciálnu príležitosť alebo na určitý sviatok? Toto tiež nie je problém. Buďte tento rok o niečo zaujímavejšia a zvoľte si na svoju narodeninovú fotografiu tričko so zábavným a originálnym nápisom či obrázkom. Takéto tričko je okrem iného aj skvelým a originálnym darčekom na akýkoľvek sviatok. Vyberte napríklad tričko so znamením zverokruhu!

 

Zvierací motív

Ženy sú jednoznačne aj milovníčky zvierat. Práve preto je jedným zo zaujímavých motívov na tričku aj obľúbené zvieratko. Dajte najavo, že psy naozaj zbožňujete. Alebo sú to radšej mačky? Preferencia je na vás. Ubezpečujeme vás však, že tričko bude vyzerať nielen zaujímavo, ale aj rozkošne.

Tipy:

 

 

Ornamenty

Ak chcete zaujať, ale máte radšej klasiku, potom sú pre vás jednoznačne vhodné tričká, ktoré nemajú nápisy alebo rôzne obrázky, ale skôr rôzne ornamenty. Čo na to poviete? Pekný zaujímavý ľudový motív na tričku sa bude hodiť do práce, ale aj na voľný čas. Pritom sa vôbec nemusíte báť, že budete vyzerať nemoderne. Ba práve naopak! Tričko napríklad s folklórym motívom bude štýlové a nadčasové zároveň.

Tipy:

 

 

Vintage

Poďme ďalej od folklóru smerom ku vintage, pretože práve to je ďalší skvelý spôsob, vďaka ktorému budete chcieť vaše tričko nosiť čo najčastejšie. Vintage vo voľnom preklade znamená, že prvky, ktoré sa nosili kedysi, použijeme v súčasnej móde. Fascinujúce, však? Na druhej strane, prečo nie. Takouto kombináciou nič nepokazíte a áno, toto tričko sa určite stane jedným z vašich obľúbených.

Tipy:

 

 

 

Farby

Čo sa týka farieb, je skvelé, ak máte v šatníku klasickú bielu a čiernu farbu vašich tričiek. Tieto dve farby sa úplne najlepšie kombinujú a vyzerajú skvele ku všetkému. Práve preto ich pravdepodobne budete aj veľmi rady nosiť. Zaobstarajte si na každú sezónu niekoľko klasických bielych a čiernych tričiek, ktoré jednoducho zladíte so zvyškom oblečenia.

Nikdy však nie je na škodu mať k dispozícii aj tričká iných farieb. Predovšetkým ak ide o farby, ktoré sa vám páčia a cítite sa v nich dobre. Samozrejme, každú sezónu sú v móde iba niektoré z nich, ale to vôbec nevadí. Neznamená to, že iné farby nemôžete nosiť. Je iba na vás, čo sa vám páči a čo obľubujete.

 

Zaujímavé pánske tričká

V prípade mužov platia takmer rovnaké pravidlá, avšak s jedným podstatným rozdielom. Muži nedajú v prvom rade dopustiť na pohodlie, preto je absolútnym základom ich šatníka klasické tričko s krátkym rukávom. A čím viac ich je, tým je to lepšie. Milí muži, zabudnite však na nudné jednofarebné tričká bez nápadu a zaobstarajte si niečo zaujímavejšie. Zaručujeme, že takéto tričká vás budú tiež baviť oveľa dlhšie. Čo by mohlo byť pre vás vhodné?

 

Tematika áut

Žiadny muž nepohrdne kvalitným autom, keď nie v reálnom živote, tak aspoň so značkou na tričku. Dajte jednoducho vedieť, ktorá značka áut je vaša obľúbená. Možno sa takýmto jednoduchým spôsobom zapojíte aj do diskusie na túto tému. Je vaše auto vašou srdcovkou? Tak si dajte na tričko práve túto značku.

Tipy:

 

 

 

Vtipné nápisy

Ďalším zo spôsobov, ako vás vaše tričko bude baviť, je vtipný nápis. Veľa mužov je prirodzene vtipných, ale čo keby ste to o sebe povedali aj týmto spôsobom? Zaujmite seba a svoje okolie. Stačí k tomu málo.

Originálne tričko s vtipným nápisom z vás spraví šarmantného muža, ktorý má zmysel pre humor. Snažte sa však vždy vyberať tričko so správnym nápisom na správnu príležitosť. Vtipný nápis bude jednoznačne vhodný na voľný čas, do mesta, ale napríklad do práce sa nie vždy hodí. Preto si dajte určite na to pozor.

Tipy:

 

 

Vintage a retro

Tak ako pre ženy, aj pre mužov je nepochybne vhodný vintage alebo retro štýl. Je ideálny práve pre tých z vás, ktorí nie sú príliš extravagantní a majú radi klasiku, ktorá je menej tradičnejšia. Práve tu sa štýl retro a vintage jednoznačne hodí a budete ho milovať! Čo tak vyskúšať motívy, ako sú Tuzex alebo karavan? Super, však? Tričko bude baviť vás aj vaše okolie.

Tipy:

 

 

Špeciálna príležitosť

Chcete však tričkom potešiť aj niekoho z vášho okolia? Máte dvojicu, ktorej idete na svadbu, známych, ktorí majú práve narodeniny? Zabezpečte, aby sa stal váš darček ich obľúbeným. Podarí sa vám to práve tričkom.

Je to presne ten typ darčeku, ktorý sa hodí pre akúkoľvek vekovú kategóriu a tiež pre kohokoľvek – či už je to kolegyňa alebo sestra. Ak sa nechcete viazať iba na narodeninovú príležitosť, vyberte napríklad tričko, na ktorom bude znamenie zverokruhu. Páry zase budú milovať tričká, ktoré sú určené špeciálne pre nich.

 

Záľuby

V neposlednom rade si muži aj ženy môžu zvoliť ako námet na tričko to, čo ich naozaj baví alebo to, čo majú radi. Je to káva, šport alebo pivo? Na tričku je povolené všetko! Tak nech pokojne hovorí za vás. Základ všetkého je, aby sa vám dobre nosilo, takže tu jednoznačne platí, že čím originálnejšie, tým lepšie.

Tipy:

 

 

Jedna malá rada od nás znie, že ak chcete, aby ste sa v tričku cítili naozaj dobre, vyberte si daný štýl na danú príležitosť. Uvidíte, že práve s takýmto štýlom budete vyzerať originálne a hlavne vás bude baviť. A to je najdôležitejšie.

Každé oblečenie, ktoré máte vo vašom šatníku, by sa v prvom rade malo dobre nosiť. Uvidíte, že nech budete mať akékoľvek trendy oblečenie, siahnete po nich určite menej často, než po pohodlnom oblečení, v ktorom sa cítite dobre. Práve preto je dobrým základom vášho šatníka práve množstvo pekných tričiek, ktoré sa vám budú dobre kombinovať. Výhodou klasického strihu krátkeho trička pritom je, že ich môžete nosiť celoročne. V zime ho stačí skombinovať so svetrom na gombíky či mikinou za zips a cez leto k nemu potrebujete už len dobre padnúce džínsy alebo sukňu.

Vytvorte si dobrý základ vášho šatníka, ku ktorému už budete dokupovať len niekoľko ďalších kúskov, ktoré sa vám práve hodia. Prispôsobte svoj šatník príležitostiam, na ktoré sa najčastejšie obliekate. Avšak kúsky ako sú klasické tričká budú aktuálne na akúkoľvek príležitosť, a to je ich veľká výhoda. Už ste si vybrali, v ktorom tričku sa vyberiete von nabudúce?

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.