Najlepšie kryty na mobily Xiaomi a Huawei

V poslednej dobe sa aj telefóny iných značiek dostávajú do popredia. Tieto dve čínske značky dobehli kvalitou a finančnou dostupnosťou svojich smartfónov aj dve najväčšie konkurenčné giganty. Na Slovensku ich vlastí stále viac ľudí, ktorí spolu s nimi používajú aj praktické obaly.

 

Existujú na to dva dôvody. Prvý je ochranný, ktorý zaručí, že telefón sa pri menšom páde nerozbije alebo nepoškriabe. Preto by tieto kryty mali spĺňať nejaké štandardy, čo sa týka ochrany. Pokryjú zadnú a prednú časť vášho telefónu, pričom displej sa dá tiež jednoducho ochrániť nalepovacím ochranným sklíčkom. Druhý je estetický. Každý chce mať svoj mobil podľa svojho vkusu, a práve vďaka týmto krytom sa vám to iste podarí.

 

Pre ženy

Neverili by ste, ale mnohé ženy majú väčšinou krytov viac, a menia ich podľa nálady a príležitosti. Farebný kryt s mramorovaným efektom sa hodí aj do práce, je totiž bez akýchkoľvek nápisov. Nikoho neurazí ani na biznis meetingu. Neverili by ste, ale vaši nadriadení si všímajú aj takéto detaily.

Je samozrejmosťou, že poskytuje aj ochranu, akú od neho potrebujete. Mimo práce si na mobil môžete dať kryt v podstate aký chcete. Či už máte rada milé nápisy, vtipnú grafiku s kávou alebo motív so zvieratkami, je to na vás. V podstate by ste mali mať jeden kryt taký, ktorý bude pôsobiť profesionálne, a s druhým sa môžete vyblázniť podľa svojich preferencií.

Tipy:

Farebný kryt na mobil Zaujímavé puzdro na mobil

 

 

Pre mužov

Muži sa poväčšine viac ako o estetickú stránku zaujímajú o tú technickú. A teda, či kryt vydrží a ochráni telefón pred pádom napríklad z 5 metrov. Je totiž aj vedecky dokázané, že nehody s rozbitím telefónu postihujú štatisticky viac mužov ako žien. Vyberajú si viac menej tradičné motívy a tlmené farby.

Ale niektorí páni by vás vedeli prekvapiť aj vtipným a netradičným krytom. Pre dobrodruhov sa hodí kryt s motívom cestovania, a pre majiteľov domácich miláčikov napríklad niečo so zvieracím motívom. Ochránia zadnú a bočnú časť vášho telefónu pred poškriabaním, nárazom, prachom aj znečistením. Vyrobené sú z odolného plastu, a vo vnútornej časti je zjemnený silikónom, takže váš telefón do neho presne zapasuje.

Tipy:

Puzdro na mobil s motívom cestovania Puzdro na mobil pre psíčkarov

 

 

Pre teenagerov

Pre mladých ľudí znamená ich smartfón doslova celý život. Kryt na mobil chcú mať originálny a výrazný, taký ako nikto iný nemá. To sa im môže ľahko splniť vďaka tomu, že aj na kryt na mobil sa dá nechať potlačiť svoj vlastný dizajn. Či už to bude fotka s najlepším kamarátom, psom alebo obľúbená hudobná skupina, je viac než isté, že teenager bude chcieť mať takýto krytov viacero. Pretože jeden nikdy nestačí.

Teenageri, zvlášť dievčatá rady obmieňajú veci podľa nálady či módy. Okrem štýlových krytov si zamilujú aj tie vtipné, dvojzmyselné s milou grafikou. Mimochodom, sada personalizovaných krytov na smartfón je pre teenagera skvelým darčekom na Vianoce alebo na narodeniny.

 

Tipy:

Puzdro na mobil s vlastným dizajnom Vtipný kryt na mobil

Tip: Rozmýšľate nad tým, či má vôbec zmysel kupovať nový kryt, keď už váš telefón má to najlepšie za sebou? Je ten pravý čas zamyslieť sa nad nákupom nového mobilu. Jeho výber vám uľahčí prehľad najlepších smartfónov.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.