Najlepšie motívy na vlastné mikiny

Mikiny sú stále trendové a nikdy nevyjdú z módy. Tento pohodlný športový kúsok si našiel cestu nielen na športové podujatia, ale aj na bežné nosenie. Zahraničné celebrity ho dokonca tak spopularizovali, že dlhá mikina s vysokými čižmami sa stala akýmsi módnym výkrikom, najmä pre mladé dievčatá, ktoré si tento kúsok oblečú pokojne aj na party. Viete aké motívy mikín práve vedú, a ako ich stajlovať tak, aby ste sa v nich cítili štýlovo a pohodlne? To si povieme práve dnes.

 

Oversize mikiny pre ženy s pánskym motívom.

Hlavne mladšie dámy tento trend osloví. Ak ste si niekedy zabudli svoju mikinu, a obliekli tú partnerovu, určite viete o čom hovoríme. Oversize alebo veľké pánske mikiny skvele sadnú aj ženám, a ešte viac trendy budete ak si vyberiete takú, na ktorej sa nachádza nejaký vyslovene mužský motív – napríklad lebky či motorky. Kde takúto mikinu nosiť? Napríklad s legínsami alebo skiny džínsami pokojne aj na kávičku do mesta s kamarátkami, alebo so šortkami na chladné letné večery. K tomu si vypnite vlasy so vysokého copu, dajte si výrazné náušice a budete pôsobiť skutočne štýlovo.

Tipy:

Pánska mikina Mikina Ferrari

 

 

Kryptomeny sú trendy hlavne pre mužov.

Ako sme sa dostali do doby kryptomien, aj veľa módnych návrhárov sa nechalo ovplyvniť touto záležitosťou. Stať sa kryptomilionárom, o tom sníva mnoho mužov. Medzitým si môžete svoj sen aspoň vizualizovať s pomocou rôznych citátov a tematických obrázkov na mikine J. Takáto mikina môže byť zároveň aj vtipný darček pre kamaráta, ktorý sa o túto problematiku zaujíma, alebo už stihol aj nejaké kryptomeny nakúpiť. Krypomeny sú budúcnosť, a raz si možno aj u nás budeme tie mikiny kupovať za pár stotín bitcoinu.

Tipy:

Bitcoin mikina Crypto mikina

 

 

Unisex mikiny pre páry sú ideálnym darčekom, a motív si môžete vybrať podľa seba.

Ak ste žena alebo muž, a neviete čo darovať svojej polovičke, skúšali ste už mikiny pre páry? Vyberiete si dizajn či logo, ktoré reprezentuje priamo váš vzťah, alebo niečo vtipné či šteklivé, a dajte si to potlačiť na mikinu. Uvidíte akú zábavu budete mať keď si spolu tieto kúsky oblečiete. Iste sa pýtate kde okrem domova sa dajú takéto mikini nosiť. Pokiaľ na nich nie je vyslovene niečo extrémne vulgárne, pokojne aj medzi ľudí. Alebo ich môžete podarovať aj rodičom či starým rodičom na výročie sobáša, uvidíte ako ich to prekvapí aj poteší.

Tipy:

Unisex mikiny Unisex mikiny

 

 

Mikina z vyrobená z ekologického či recyklovaného materiálu pre lepší pocit a dobro našej planéty.

Našťastie sa pojem ekológia a recyklovanie dostáva aj do módy, a tak čoraz viac známych značiek prináša Eko kolekcie, a medzi najviac vyrábanými ekologickými módnymi kúskami sú práve mikiny. Dajú sa jednoducho vyrobiť, a ich minimalistická krása a spojenie nových materiálov spolu vytvoria nositeľný kus, ktorý nikdy nevyjde z módy. Navyše budete mať dobrý pocit, že ste prispeli na dobrú vec. Ekológia a zdravie našej planéty sa týka predsa nás všetkých, tak čo takto ju podporiť kúpou mikiny? Je známe, že ekologické materiály sú aj trvanlivejšie, takže vám takáto mikina vydrží rozhodne dlhšie ako len jednu sezónu.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.