Móda jar / leto 2023: špecifické oblečenie, ktoré bude in

Jar je tu a leto sa pomaly ale isto blíži. Za chvíľu zhodíme aj posledné vrstvy teplejšieho oblečenia, ktoré sme zatiaľ ešte počas chladných rán a večerov potrebovali. Niektorí ľudia vytiahnu zo skríň tie isté veci, čo nosili minulý rok, a iní zase premýšľajú, čo bude tento rok moderné, a podľa toho si niečo nové nakúpia. Dnes si vymenujeme tie najväčšie trendy na letnú sezónu 2023, a verte tomu, že všetky stoja za vyskúšanie.

 

Neónky budú in aj toto leto

Zdá sa vám, že neónové a žiarivé farby sú módne každú letnú sezónu. Nemýlite sa, opakujú sa v rôznych obmenách. Tento rok však stavte na neónovo zelenú. Je jedno či ste svetlejší alebo tmavší typ, pristane takmer každému. Jedovato zelené tričko či šortky, zaručia, že vás jednoducho nikto neprehliadne. Tento štýl je skôr ležérny, a vhodný na denné nosenie alebo na šport, dodá vám mladistvú iskru. Do práce sa však veľmi nehodí.

 

Vlastná potlač zaručí, že budete originálny.

Klasické biele tričko alebo nohavice sú kúsky, ktoré nikdy nevyjdú z módy. Problém je, že môžu pôsobiť trochu nudne. Vyskúšali ste už niekedy vlastnú potlač? Aj z obyčajného bieleho trička spraví „ fashion statement“. A je naozaj iba na vás, čo si necháte potlačiť, či už nejaké logo, iniciály mena, fotku svojho psa či vlastné logo. Čiernobiela a decentná potlač napríklad na rukávy sa hodí aj do práce, a odvážnejšie farby a vzory pristanú hlavne mladým ľudom. Poznáte lepší darček ako dať teenagerovi možnosť vlastného potlačenia mikiny či krytu na telefón?

Tipy:

Tričko s vlastnou potlačou Puzdro na mobil s potlačou

 

Ups, zase sú tu bedrové džínsy

To, čo bolo moderné na prelome tisícročí je tu znova. Aj keď sme právom dúfali, že sa bedrové džínsy už tak ľahko nevrátia. Treba povedať, že tento trend je len pre odvážne ženy s postavou supermodelky. Ak neviete presne o čo sa jedná, skúste si pozrieť hocijakú americkú komédiu spred 20 rokov, a hneď pochopíte o čom hovoríme. A pozor! K bedrovým džínsom kombinujeme zásadne krátke crop – topy, aby tie zimné kilá vynikli ešte viac.

 

Sety, ktoré spolu ladia

Môže sa jednať o minisukňu s crop – topom, šortky s tričkom alebo aj tričká pre páry. Tento trend má svoju logiku, pretože práve v lete keď nenosíme ďalšie vrstvy oblečenia, sety najviac vyniknú. Jednofarebné spolu ladiace kúsky pôsobia veľmi sexy aj luxusne, preto sú vhodné na letnú párty či dovolenku. Sety, ktoré spolu ladia si našli svoje miesto aj pri spodnej bielizni. Ak si napríklad na letnú oslavu obliekate obtiahnuté šaty, výber dobre padnúcej bielizne by mal byť samozrejmosťou. A ešte jeden typ navyše : vtipné spodné prádlo pre páry si užijete práve v lete.

Tipy:

Tričko pre pár Párové spodné prádlo

 

 

Hrajte sa s doplnkami

Letné čiapky, klobúky, kabelky, opasky, sandáliky, šľapky...pánske aj dámske. V tomto prípade naopak neplatí to, že by mali byť zladené. Pokojne aj rôznych farieb a vzorov. Leto je veselé, a preto sa aj svet doplnkov nesie v tomto duchu. Už dávno neplatí, že doplnky sú výsadou žien. Aj mužom sa v lete zíde kvalitná taška cez plece, kde si schovajú všetko potrebné. Klobúčiky a slnečné okuliare sú povolené aj do práce, ide predsa o slnečnú ochranu.

 

Ružová aj pre pánov

Toto leto je okrem neónovo zelenej v trende aj jemná ružová. A nielen pre ženy! Aj páni si v letných kolekciách nájdu niečo pre seba. Ružové tričko s potlačou či lososové elegantné krátke nohavice sa hodia aj na rodinné stretnutia alebo posedenia s kamarátmi. Ak sa obávate ako budete pôsobiť v ružovej, vyskúšajte jej sesterské odtiene ako je spomínaná lososová, alebo naopak žiarivá červená. Tieto farby pristanú každému mužovi, treba si len nájsť ten správny odtieň.

Tipy:

Pánske ružové tričko Pánske lososové tričko

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.