Najlepšie motívy na vlastné tričká (dámske)

Tričko je základnou súčasťou dámskeho šatník, takzvaný basic kúsok. V čiernej a bielej farbe by sme ho mali mať každá v šatníku. Tričká môžeme nosiť v podstate skoro na všetky príležitosti, ak nerátame tie formálne. Tričko si môžeme obliecť aj do práce, no platí to isté pravidlo čo u mužov, ak do práce tak len z kvalitných materiálov a nepriesvitné. A samozrejme nie dokrčené. V tomto článku sa spolu pozrieme na tie najnápaditejšie dámske tričká.

 

Farby vedú aj pri dámskych tričkách

Ako sme si povedali, čierne a biele tričko v šatníku doslova musíte mať. Ale mali by ste v ňom mať aj tie farebné, bez nejakého vzoru či loga. Prečo? Pretože farebné tričko sa kombinuje do outfitu oveľa jednoduchšie ako napríklad farebné nohavice. Skúste si nájsť tri farby, ktoré vám pristanú (zistíte ich napríklad na základe online analýzy svojho farebného typu), a kúpte si tri tričká v tých farbách. Uvidíte ako vám oživia napríklad outfit s bielymi nohavicami. Farebné tričká v so spomínanými bielymi alebo čiernymi nohavicami a ľahkým sakom sa hodia aj do práce.

 

Povedzte to tričkom

Veľa mladých dám si rado oblieka tričká, ktorými chce svetu o sebe niečo povedať, či predstaviť svoje názory. Alebo jednoducho majú rady vtipné a milé veci, a medzi také tričká s nápismi rozhodne patria. Ak máte rady kávu, kľudne si ju dajte aj na tričko J. Fantázii sa medze nekladú. Alebo sa so svetom chcete podeliť s tým, čo vás baví. Obrázok vášho hobby na tričku to urobí aj bez slov. Kombinovať ho môžete v podstate s hocičím, skvele vynikne so sukňou. Takéto milé dámske tričko si môžete obliecť na stretnutie s kamarátkami, do mesta alebo aj do školy. Do práce a na oficiálne príležitosti radšej nie.

Tipy:

Dámske tričko Dámske drzé tričko

 

 

Tričko ako skvelý darček

Na narodeniny, meniny, rozlúčku so slobodou alebo pre kolegyňu, ktorá ide na materskú. Darček, ktorý si môže obliecť. Ak chcete potešiť mamu na Deň matiek, darujte jej tričko s nápisom najlepšia mama. Sestru prekvapíte nejakým vtipným tričkom s nápisom, a pre kamarátku tričko s jej znamením zverokruhu. Ak sa chystáte s kamoškami na dovolenku, nechajte si vyrobiť tričká s vlastnou potlačou, napríklad „Tunisko 2023, nezabudnuteľná dámska jazda“. Na takúto dovolenku už nikdy nezabudnete.

Tipy:

Dámske tričko s vlastným motívom Dámske drzé Princezné

 

 

Krásne tričká pre hrdé Slovenky

Veľa Slovenkám žijúcich v zahraničí chýba domov, čo je pochopiteľné. A čo takto nosiť ho na hrudi? U nás nájdete mnoho krásnych tričiek s folklórnym aj slovenským motívom. Národné motívy nikdy nevyjdú z módy, a naše krásne Slovensko môžete aj týmto spôsobom reprezentovať v zahraničí. Tričko so slovenským motívom môže byť aj pekný darček pre mamu či starú mamu. Nosiť ho môžete hrdo do mesta, na kávičku ale trebárs aj niekde na výlet.

Tipy:

Tričko so slovenským ľudovým motívom Tričko so slovenským ľudovým motívom

 

 

Extra tip navyše: na šport voľte len tričká na to určené

Hlavne ženy by si mali pri tričkách na šport vyberať také, ktoré sú vyrobené z materiálov ako lycra a elastan. Nielenže sajú pot, ale poskytujú aj podporu pre ženy v oblasti hrudníka. Klasické bavlnené tričká sú síce pohodlné, ale neposkytnú vám takú podporu, akú podporujete. Vyberajte dobre padnúce strihy, a hlavne nezabudnite na kvalitnú športovú podprsenku.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.