Najlepšie motívy na vlastné tričká (pánske)

Páni najradšej nosia klasické a pohodlné tričká. Nielen na voľný čas, ale často krát aj do práce. Milí páni, viete však aké sú módne pravidlá pri nosení tričiek? Do práce radšej jednofarebné, bez výrazných vzorov či loga. Ak už tričko do práce, tak stavte na kvalitné a nekrčivé materiály. A pozor! Určite nie tričko priesvitné. Na voľný čas, a iné neformálne príležitosti už môžete zvoliť niečo ležérne, so zaujímavým motívom. My sa dnes pozrieme práve na tie najoriginálnejšie motívy čo sa týka pánskych tričiek.

 

Tričko na voľný čas do mesta s originálnou grafikou

Tu si môžete dovoliť siahnuť aj po farbách a nejakých tých vzoroch. Nebojte sa, na stretnutie do mesta sa hodí aj tričko s grafikou. Chcete byť „cool“?  Tak siahnite po retro tričku. Móda sa predsa stále vracia, a napríklad v bielom tričku s nápisom „Tuzex“, klasickými modrými džínsami a červenými „konversami“ budete považovaný za „hipstera“, teda pána, čo sa v móde aj v iných veciach dobre vyzná J. Alebo jednoducho siahnete po obrázku lebky či motorky, skrátka na čo máte práve náladu.

Tipy:

Pánske retro tričko Pánske vintage tričko

 

 

Tričko na dovolenku v žiarivých farbách

Na dovolenku si môžete do kufra zbaliť akékoľvek tričko vo farbách, ktoré máte radi. Neexistujú tu žiadne špeciálne pravidlá, a povedzme si úprimne, na dovolenke tričká aj tak dostávajú zabrať od piesku, morskej vody a opaľovacieho krému. Dokonca si môžete pribaliť aj tričko s nejakým tým vtipným nápisom, je dosť možné, že v cudzine mu aj tak nebude nikto rozumieť. J Ale nezabudnite, na večeru sa tričko, ktoré nosíte cez deň naozaj nehodí. Večer si oblečte radšej nejakú elegantnú polokošeľu, a na nohy večernú obuv. Žiadne plážové šľapky.

Tipy:

Pánske tričko kotva Pánske tričko s pivom

 

 

 

 

Tričko na večer plný zábavy s priateľmi. Prekvapte ich niečím šteklivým

Na večer plný bujarej zábavy sa medze nekladú. Ak vy, alebo váš kamarát oslavuje narodeniny či rozlúčku so slobodou, skúste si dať vyrobiť tričká na mieru pre celú partiu. Máte radi pivo? Nech sa páči, tričko s krígľom a nejakým vtipným popiskom. Alebo niečo pikantnejšie? Vtipný nápis vás rozosmeje, a budete mať spoločnú spomienku na túto veselú udalosť, na ktorú nikdy nezabudnete. A určite sa vo vtipnom tričku spoločne odfoťte.

Tipy:

Pánske vulgárne tričko Pánske tričko s pivom

 

 

Na rodinnú oslavu radšej niečo decentnejšie

Ak sa chystáte na rodinnú oslavu, vyberajte podľa toho, kto všetko na oslave bude a čo sa oslavuje. Pokiaľ sa jedná o svadbu či formálnu oslavu, na tričko zabudnite. Ak však ide o nejakú milú záhradnú party s rodinou, môžete si k nohaviciam dať aj nejaké pekné tričko. Napríklad také so slovenským motívom je veľmi vhodné. Odpustite si nejaké vulgárne nápisy, ktoré vám síce prídu vtipné, no starším ľuďom až tak veľmi nie J. Veľmi pekne a štýlovo pôsobí aj tričko v tmavšej farbe so znamením zverokruhu. K tričku môžete zvoliť aj krátke nohavice pokiaľ ide o party v záhrade, no pozor, aby neboli športové ale skôr elegantné.

Tipy:

Pánske tričko Vodnár Pánske tričko so slovenským ľudovým motívom

 

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.