Najlepšie sarkastické tričká pre všetkých cynikov

Najlepšie sarkastické tričká

 

Patríte do skupiny cynikov? Hoci v tej absolútne negatívnej verzii sa jedná o človeka, ktorý je skôr bezohľadný a vedome ubližujem iným, my hovoríme skôr o inej skupine ľudí. O cynikoch, ktorý potrebujú v živote istú dávku sarkazmu a nadhľadu. Takých, ktorí nemajú problémy vychádzať s inými ľuďmi, ale zároveň majú nadhľad a spravia si z nich srandu. Istú dávku cynizmu má snáď v sebe každý z nás! V tomto článku vám predstavíme tie najlepšie sarkastické srandovné tričká.

 

1 Keď sa skromnosť snúbi s realitou

Dobre vyzeráte, ste úspešná, zábavná, milá a k tomu ešte aj skromná? Vaša polovička si nemohla vybrať lepšie : ) Dajte o tom vedieť svetu s trochou nadsázky. Vsaďte na klasiku v podobe jednofarebného trička so zaujímavým nápisom s dávkou humoru. Je pravda, že takéto tričká v prvom rade pobavia. Avšak čo na tom záleží – veď nakoniec, tričko hovorí len to, čo je v skutočnosti pravda, no nie?

Ak chcete niekoho potešiť, napríklad, na sviatok, toto tričko sa tiež hodí ako skvelý darček. Môžete ním potešiť svoju polovičku alebo kamaráta či kamarátku.

 

Tipy: Pánske tričko - https://www.superpotlac.sk/panske-tricko-som-to-najlepsie-co-ta-stretlo/

Dámske tričko - https://www.superpotlac.sk/damske-tricko-som-to-najlepsie-co-ta-stretlo/

 

2 Keď chcete niečo odkázať ostatným

Len z malej miery vám záleží na tom, čo si o vás myslí vaše okolie? Dajte to najavo aj tričkom. Veď na tom nakoniec nie je nič zlé a v prvom rade záleží, čo chcete a myslíte si vy.

Vyberte si nápis, ktorým odkážete svojmu okoliu, čo si o ňom (negatívne) alebo o sebe (pozitívne) myslíte. Takéto tričko je ideálne na voľný čas alebo do mesta. Všade tam, kde chcete dať najavo, že je pre vás rozhodujúce, čo si myslíte vy.

 

Tipy: Tričko Nečum na mňa- https://www.superpotlac.sk/damske-tricko-necum-na-mna/

Tričko Viem, že som pekná - https://www.superpotlac.sk/damske-tricko-viem-ze-som-pekna/

 

3 Keď „milujete“ svoju prácu

Každý má v práci občas ťažké dni a nie vždy nás všetko baví. Týka sa to všetkých povolaní a ktoréhokoľvek dňa v týždni. Ak toho máte už plné zuby, vyjadrite to tričkom. Veď irónia a sarkazmus je to najlepšie, čo vás v prípade pracovného vyčerpania či vyhorenia môže postretnúť.

Samozrejme, je dôležité, akú prácu vykonávate. Avšak nikdy nie je nič také vážne, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Povedzte si to aj vy a povedzte to aj tričkom. Garantujeme vám, že takéto sarkastické tričko vám dodá energiu aj ďalšiu chuť do práce. Máte vždy pritom na výber, či si vyberiete konkrétny nápis, ktorý je charakteristický pre vašu prácu. Prípadne len vtipný názov, ktorý s ňou súvisí.

 

Tipy: Tričko Just Do It- https://www.superpotlac.sk/damske-tricko-just-do-it/

Tričko Šéfka - https://www.superpotlac.sk/damske-tricko-sefka/

 

4 Keď vaše srdce bije pre kávu

Nedokážete ráno urobiť nič bez toho, aby ste nevypili aspoň jednu šálku kávy? To isté sa opakuje ešte párkrát denne? Takéto situácie poznáme. Preto svoje okolie pobavte tak, že im to poviete tričkom. Všetkým bude okamžite jasné, že najlepšie spravia, ak vám hneď jednu kávu donesú.

Máte okrem kávy radi aj iný povzbudivý nápoj? Je to, napríklad, víno alebo pivo. Tak o tom povedzte! Samozrejme, takéto nápisy majú už samo o sebe v sebe istú dávku irónie a ich prvotným účelom je hlavne zabaviť.

 

Tip: Tričko Nebude práca - https://www.superpotlac.sk/damske-tricko-nie-je-kava-nebude-praca/

 

5 Keď ste fanúšik jedla

Aký milovník jedla by ste boli, ak by ste to nemali aj na vašom tričku? Skrátka, oznámte váš hlad aj vašej manželke, priateľke, či ostatným spolubývajúcim. Ihneď pochopia, čo potrebujete.

 

Tip: Tričko Nebude práca - https://www.superpotlac.sk/panske-tricko-hladny/

 

 

Obrázky: Superpotlac.sk, Freepik.com

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.