Tieto trendy mikiny sa zrejme hodia aj tebe

Mikiny patria k veľmi obľúbeným, príjemným a pohodlným kúskom oblečenia na doma aj vonku. V minulosti nám móda skôr diktovala to, že sa mikiny nosili k športovému oblečeniu a využívali ste ich najmä počas voľnočasových aktivít.

 

Dnes máme v prípade dámskych i pánskych mikín oveľa viac možností, ako ich zapojiť do šatníka. A tak si mikiny obliekame nielen k teniskám, ale prakticky s čímkoľvek. Možno aj vy aktuálne nosievate mikiny častejšie ako v minulosti. Z mikiny sa stala akási bežná uniforma na šport, nakupovanie, vysedávanie v záhrade či prechádzky v prírode i po meste. Poďme sa teda inšpirovať aktuálnymi trendmi, ktoré sprevádzajú nosenie mikín v sezóne 2022!

 

Krátke mikiny typu crop top

Blíži sa jar a to znamená, že si pomaly, ale isto, môžeme pripravovať jarné oblečenie. A pohodlie bude aj v tomto prípade prvoradé. Popustite uzdu fantázie a buďte originálny aj čo sa mikín týka. Ku nohaviciam alebo aj ku sukni si môžete obliecť aj crop mikinu. Takéto mikiny bývajú buď stiahnuté v páse alebo sú úplne voľné. Hodia sa hlavne na váš voľný čas, ale v konečnom dôsledku je plne na vás, čo si k nim oblečiete. Základom je byť originálny, čo sa vám v tomto prípade určite podarí.

Crop top mikina

 

Skúste sa zladiť

Máte s vaším partnerom alebo partnerkou podobný štýl? Tak to povedzte mikinou. Takzvaný Partner Look je jedným z trendov posledných sezón, tak ho určite nevynechajte. Takýto štýl pôsobí príťažlivo a zaujímavo zároveň. Stačí, keď si vyberiete z mikín, ktoré spolu navzájom ladia a originálny vzhľad je na svete. Vyberte si vtipný alebo romantický nápis – výber je len na vás. Jedno je však isté – tento výzor z vás spraví dvojicu roka!

 

 
Oversize mikiny        

Oversize je jedným z najvýraznejších trendov, ktoré sú tu s nami už nejaký ten týždeň. No a oversize mikina nebude o ničom inom. Skvele sa hodí ku pánskemu, ako aj ku dámskemu oblečeniu. Výborne sa nosí s džínsami, s legínami alebo taktiež s krátkymi nohavicami počas teplejších dní. Oversize je rozhodne trend, ktorý by ste mali mať. Aj navyše budete mať na svojej mikine vtipný nápis, budete pôsobiť nielen štýlovo, ale vtipne zároveň.

 

 

Štýl a ešte raz štýl

Mikiny sú už samo o sebe štýlové, o tom niet najmenších pochýb. Avšak, dá sa im dodať ešte väčší šmrnc, ak sa neuspokojíte iba s obyčajnou mikinou, ale vyberiete si takú, ktorá je osobitá a výnimočná. Nakoniec, presne tak ako vy. Výhodou takejto mikiny je, že si k nej môžete obliecť takmer čokoľvek a budete vyzerať zaujímavo. Nechajte na seba pútať pozornosť – stojí to za to!

Je na vás, či si vyberiete mikinu s vtipným nápisom alebo obrázkom. Základ je, aby to bolo niečo, čo sa vám bude páčiť. Čo sa týka strihu mikiny, nosia sa športovejšie verzie s kapucňou aj tie bez kapucne. Čo však povedať s mikinou niečo o vašom obľúbenom jedle, športe či seriáli? Nakoniec, prečo nie. Váš vlastný štýl je jedným z najväčších trendov nielen počas tejto sezóny, ale počas akejkoľvek.

 


Mikiny sú skvelé, pohodlné a hodia sa tak ku teplákom, ako aj ku sukni alebo džínsom. Je na vás, aký štýl si zvolíte, ale je to rozhodne jeden z MUST-HAVE šatníka pre ženy aj pre mužov. Akonáhle si zaobstaráte mikinu, zistíte, že jedna rozhodne nestačí. Dajte si záležať na tom, aby ste si vybrali mikinu z pohodlného a príjemného materiálu, ktorá sa vám bude skvele nosiť. Ideálne je, keď mikina obsahuje bavlnu, ktorá pôsobí na tele veľmi príjemne. Navyše, môžete si ju obliekať, na jar, jeseň, ale aj s kabátom v zime či počas chladných letných večerov. Už máte tú svoju?

 

Obrázky: Superpotlac.sk, Freepik.com

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.