Najoriginálnejšie dámske tielka na leto

Priamo úmerne ako stúpa teplota, tak aj my ženy zhadzujeme vrstvy oblečenia. V lete nepochybne letia dámske tielka. Ale ako si vybrať také, aby nám pristalo? A viete aké sú práve v móde? Existujú nejaké pravidlá pri nosení tielok? Odpovede na všetky tieto otázky nájdete v tomto článku.

 

Na aké príležitosti je povolené nosiť tielka?

My ženy si častejšie lámeme hlavu aké oblečenie je vhodné na akú príležitosť. Veľa žien sa trápi nad tým, že má napríklad niekoľko kilogramov navyše, a tielko ukáže tie partie, ktoré by mali byť zakryté. Tak isto aj staršie dámy váhajú nad tielkom z toho dôvodu, či je v určitom veku vhodné ukazovať paže.

Nemusíte sa obávať, v lete, keď teploty stúpajú k maximu je určite vhodné obliecť si tielko či už doma, alebo na dovolenke. Tak isto si tielko môžete bez ohľadu veku a kilogramov obliecť do prírody.

Tipy:

Dámske tielko Dámske tielko

  

A na aké radšej nie?

Netreba zrejme pripomínať, že do práce a na oficiálne udalosti sa tielka vôbec nehodia. Ak už áno do práce, tak len nejaké elegantné jednofarebné tielko skombinované so sakom. Tielko na party si môžete obliecť v tom prípade ak sa jedná o napríklad o kúsok s glitrami. Do školy tiež veľmi nie, poprípade skombinované s nejakým blejzrom. Vo všeobecnosti sa dá povedať, že jednofarebné tielka z luxusnejších materiálov sa hodia aj na slávnostnejšie príležitosti, zatiaľ čo športové tielka so vzormi či obrázkami si oblečte na šport či voľný čas.

 

S čím kombinovať športové tielka?

Pod tielko na šport alebo na turistiku si v prvom rade oblečte kvalitnú športovú podprsenku. Nevadí, že vám bude trochu vidieť spod tielka, pri športe to nie je prehrešok. Naopak, mnohé športové podprsenky sú veľmi štýlové, a všetko potrebné zakryjú. Športové tielka majú často krát špecifický výstrih alebo výrez na chrbte.

Oveľa dôležitejšie ako dizajn je materiál, z akého je tielko vyrobené. Na šport potrebujete niečo elastické a pohodlné, z materiálu, ktorý saje pot. Napríklad lycra a elastan. A nezabudnite, keď pôjdete na turistiku, zoberte si so sebou aj nejaký ľahký zvršok, pretože počasie a horách sa rýchlo mení, a aj v lete sa môže zrazu ochladiť či spŕchnuť.

Čo sa týka spodných častí oblečenia, športové tielka sa najlepšie kombinujú s legínsami alebo teplákmi, a v lete samozrejme so šortkami. Elegantnejšie tielka pasujú aj s dlhšou sukňou alebo krátke tielka, takzvané crop topy s vysoko vykrojenými nohavicami či puzdrovou sukňou.

Tipy:

Turistické dámske tielko Zábavné dámske tielko

  

Aké ďalšie dizajny na tielkach sú in?

  • Všetko vtipné je vítané. Doma alebo s priateľmi si môžete obliecť ozaj hocičo, pravdepodobne vás poznajú a vtipné tielko na vás ocenia. Pred priateľmi sa skrátka môžete uvoľniť, a týka sa to aj obliekania.
  • Pastelové farby letia tiež. Práve na tielku si môžete dovoliť aj neónovú alebo pastelovú farbu. Tento rok z neónových vedie jedovaná zelená, a z tých pastelových jemná ružová, baby blue a nežná lila.
  • Originálna potlač na sviatok. Na narodeniny, meniny, rozlúčku so slobodou, skrátka na všetky príležitosti si môžete nechať vyrobiť tielko s vlastnou potlačou, ktoré bude pre vás ako spomienka na túto výnimočnú udalosť.

Tipy:

Vtipné dámske tielko Dámske tielko k narodeninám

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.