Vyberáme najlepšie a najoriginálnejšie kryty na mobil 2023

Pred pár rokmi sme mohli mať výnimočný telefón iba vďaka jeho originálnej farbe a značke. In boli sklápacie, ružové, modré či fialové dizajny. V roku 2023 to však už nestačí. Populárne značky vám prinesú pohodlné používanie, ale ak sa chcete odlíšiť v dave, budete musieť svojmu telefónu dodať ešte niečo extra - jedinečný kryt.

 

Či už hľadáte jedinečný dizajn podľa svojho nápadu, alebo chcete iba nájsť kryt, ktorý bude odrážať vašu osobnosť, ste na správnom mieste. Máme pre vás niekoľko tipov na moderné motívy krytov na telefón. Začnime však všeobecnými odporúčaniami, ktoré by mal spĺňať každý kryt:

  • poskytuje ochranu pred škrabancami a nárazmi - teda by mal prečnievať nad povrchom mobilného telefónu,
  • samozrejmosťou by mali byť presné výrezy, ktoré dokonale sedia na fotoaparáty, snímač odtlačkov prsta, tlačidlá hlasitosti a podobne,
  • funguje aj ako módny doplnok,
  • je príjemný na dotyk, pôsobí mäkko.

 

Vtipné kryty

Najžiadanejšou kategóriou sú vtipné kryty na telefón, na ktorých nájdete zvyčajne kreslený vtip, malý komix, alebo vtipnú slovnú hračku doplnenú o obrázok.

Ich jediným negatívom sú väčšinou pestré farby alebo výrazné nápisy, preto si ich neberte do práce, pokiaľ máte prísneho šéfa, mocenskú funkciu, alebo máte pôsobiť reprezentatívne a seriózne. Vtipný kryt na mobil totiž pôsobí nielen ako uvoľnenie atmosféry, ale aj ako prejav dieťaťa v nás. A to niektorí ľudia môžu pokladať sa infantilné.

Naopak, hodia sa do všetkých profesií, v ktorých máte nadväzovať rozhovor s ľuďmi. Zaujmú a prelomia ľady.

Tipy:

Vtipné kryty na mobil Vtipné mobilné kryty

 

Pre dobrodruhov

Máte radi turistiku, cestovanie, stanovačky a spoločné chvíle pri táboráku? Telefón sa aj na týchto miestach preukazuje ako skvelý pomocník, v podobe mapy, kompasu, zavolania pomoci v prípade núdze... A pri nerovnom teréne zároveň existuje vyššia pravdepodobnosť pádu smartfónu, preto je obzvlášť dôležité ho chrániť krytom.

Tipy:

Turistické kryty na mobil Turistické kryty na mobil

 

Vzorované kryty

Klasický drobný opakujúci sa vzor hádam nikdy nevyjde z módy. Okrem srdiečok a bodiek sú obľúbené aj rôzne malé zvieratká alebo predmety každodennej potreby. Voľte klasickú čiernobielu kombináciu, alebo zmes pastelových odtieňov, ktoré pôsobia roztomilo a dievčensky.

Tipy:

Srdiečkový kryt na mobil Vzorované kryty na mobil

 

Pre milovníkov kávy a čokolády

Každý z nás má svoje vlastné drobné závislosti, ale v dospelosti sa mnoho ľudí ochotne prizná k závislosti na káve či čokoláde. Ak ste labužník, ozdobte si aj svoj mobilný telefón obľúbeným nápojom či najvzácnejšou sladkosťou. Zvyčajne sú kryty ozdobené nápisom v anglickom jazyku, keďže aj reč chuťových pohárikov je v podstate univerzálna, čo poviete?

Tipy:

Mobilný kryt s kávou Mobilný kryt Nutela

 

Pre seriálových fanúšikov

Horúcim trendom sú tiež mobilné kryty s motívom z obľúbených seriálov. Ponúka sa viacero možností - niektorí ľudia stavia na kultový názov so špecifickým písmom, iní radšej na konkrétne postavy alebo obľúbené hlášky. Či už je to pre vás Stranger Things alebo The Handsmaid's Tale, s takýmto motívom v spoločnosti zažiarite.

 

Zvieratká na všetky spôsoby

Ste milovník mačiek alebo milujete iba psy? Pri tejto náročnej dileme to samozrejme nekončí. Čím menej konvenčné zvieratko, tým zaujímavejší kryt na telefón. Pandy, veľryby, žraloky, koaly - to je len zlomok z populárnych motívov zo zvieracej ríše. Škála ich spracovanie je veľmi široká. Niektorí tvorcovia volia realistické fotografie, iní skôr ilustrácie podobné rozprávkovým knihám. Niektorí ľudia si prajú mať na obale fotku vlastného zvieratka a ďalší zase ocenia vtipný minikomix.

 

Tipy:

Mobilný kryt so psom Mobilný kryt s mačkou

 

Kryty vyjadrujúce postoj majiteľa

Doba praje vyhraneným postojom. Musíte vedieť, na ktorej strane stojíte - pokladáte klimatickú zmenu za hrozbu, alebo za zbytočné hyperbolizovanie? Ste vegán, flexitarián, alebo vyznávate paleo? Čokoľvek z toho si môžete s hrdosťou obliecť aj prostredníctvom krytu na mobile. Mnojí takto vyjadrujú aj svoje politické presvedčenie, prípadne vlastenecké cítenie. Ak aj vy ste hrdí Slováci, môžete zvoliť vzory inšpirované tradičnou výšivkou alebo modrotlačou.

 

Umelecké kryty

Odomknite vlastnú kreativitu a zvoľte kryt na mobil, ktorý vás doslova vystihuje - pretože si ho navrhnete sami! Je jedno, či si zvolíte fotografiu alebo kresbu. Môžete maľovať, využiť grafické programy alebo vytvoriť koláž v počítačovom programe.

A pokiaľ sa vám práve nechce tvoriť, využite originálne motívy abstraktného umenia, ktoré využívajú najmodernejšie techniky liatia farieb.

Tipy:

Umelecký mobilný kryt Kryt na mobil s vlastným nápisom

  

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.