Tipy na najlepšie darčekové hrnčeky

Hľadáte neobyčajný darček pre blízku osobu? Čo by ste povedali na balíček v hrnčeku či plecháčiku? Stačí skombinovať hrnček s originálnym motívom s niekoľkým drobnosťami. Napríklad s obľúbeným čajom a keksíkmi, ktoré si do čaju môžu namáčať. Alebo s horúcou čokoládou a šľahačkou v spreji. A možno to u vás vyhrá kvalitná káva a kávové zrná v čokoláde... Jednoducho, keď chcete urobiť radosť, môžete jednoducho nájsť hrnček s vhodným nápisom a ilustráciami a doplniť ich dobrotami.

Zrejme ste už niekedy investovali do hrnčeka s nápisom Najlepšia mamička alebo Skvelý brat. Pokiaľ chcete ostať trendy a svojim darčekom aj trochu inšpirovať, prinášame vám prehľad motívov plechových hrnčekov a termohrnčekov, ktoré skutočne potešia.

 

Hrnčeky pre dobrodruhov

Motivujte dobrodruhov vo svojom živote tým, že ich vybavíte na cesty vhodnými hrnčekmi. Budú im pripomínať domov aj keď budú od vás na míle ďaleko. Alebo budú úplne blízko skúšať veci, do ktorých sa báli pustiť? Dobrodružstvá totiž neprebiehajú iba za hranicami všedných dní. Dobrodružstvom je i začínajúce manželstvo, narodenie potomka alebo štart nového štúdia či práce. Aj pri takýchto príležitostiach sa hodí hrnček na rannú kávu pre unavenú maminu alebo na upokojujúci čaj popoludní v hektickej práci. Čo poviete?

Tipy:

Turistický plecháčik Turistický plecháčik

 

 

Milovníci hôr

V posledných rokoch sa čoraz viac na Slovensku rozmáha turistika v horách. Tento zdravý trend praje aj piknikom a malým zastávkam na desiatu či olovrant v prírode. Aby po turistoch neostávali plastové fľaše, je skvelým darčekom venovať im termosku a plechový hrnček. Je veľmi ľahký, nezaťaží telo pri stúpaní a z jednej termosky sa tak môže napiť aj celá rodina - stačí, ak má každý svoj vlastný hrnček. Inšpiratívne citáty sú už iba príjemným bonusom na vyše.

Tipy:

Turistický hrnček Turistický hrnček

 

Hrnčeky pripomínajúce denné rutiny

Máte pocit, že je to každý deň o tom istom? Vyberte hrnček, ktorý to okomentuje vtipným spôsobom. Môže obdarovanému pripomenúť, aby si ráno umyl zuby, dal kávu a prezrel Instagram, alebo prečítal pár stránok z obľúbenej knihy. Alebo na nich budú skôr plány ako vstať - dať si kávu - vrátiť sa do postele? Je to iba na vás.

 

Parťák na stanovanie

Pri stanovačke sa vzdávame pohodlia vyhriatej postele, chladničky a príjemnej sprchy. Preto je každý prvok, ktorý nám pripomína domov a našich blízkych, veľmi vítaný. Ak darujete milovníkovi stanovania originálny plecháčik s pozitívnym nápisom, určite ho potešíte.

V plecháčiku si navyše môže uvariť aj horúcu polievku na zahriatie alebo instantnú ovsenú kašu na raňajky. Na stanovačku jednoducho nesmie chýbať, nielen na pitie, ale aj ako náhrada misky na jedenie. Ľahko sa umývajú a nevážia takmer nič, preto nebudú veľkou záťažou v ruksaku počas turistiky.

Tipy:

Turistický hrnček Turistický plecháčik

 

Darček pre cestovateľa

Stalo sa vám už počas cestovania, že ste sa potrebovali napiť alebo opláchnuť svoje veci či pokožku a nikde v okolí neboli dostatočne bezpečné nádoby? Extra ľahký plechový hrnček nezaberie veľa miesta v batožine a nebude robiť problémy ani na letisku. Alebo je predstava vašej dovolenky skôr road trip po Islande?

Ak máte vo svojom okolí odvážneho cestovateľa, podporte jeho zvedavosť a pomôžte mu objavovať nepoznané miesta.

Tipy:

Turistický hrnček Turistický plecháčik

 

Špeciálny termohrnček pre milovníka prírody

Termohrnčeky vydržia takmer všetko - hodia sa do batohu každého milovníka prírody, ktorý si rád vyjde na prechádzku. Aj v prírode však môžeme mať chvíľku pre seba napríklad v podobe horúcej kávy. Deti ich ocenia na táboroch pri pití horúceho čaju alebo kakaa. Pretože aj keď ich na chvíľu odložíte, nápoj nevychladne.

Tipy:

Termohrnček Termohrnček

 

Hrnčeky inšpirované populárnymi seriálmi

Má osôbka vo vašom živote milovaný seriál alebo film, v ktorom sa vyskytuje kaviareň? Okrem kultových Priateľov a ich Central Perku určite nájdete ešte pár magických, roztomilých alebo starovekých motívov, ktoré vášmu obľúbenému človeku vyčaria úsmev na perách. Takýto darček sa cení najmä preto, že odráža ako dobre daného človeka poznáte a viete odhadnúť, čo ho alebo ju poteší.

 

Hrnčeky s tradičnými motívmi

Okrem obľúbených motívov prevzatých z tradičných výšiviek môžu byť hrnčeky ozdobené aj znakmi Slovenska, našimi majestátnymi Tatrami alebo samotnou mapou krajiny doplnenou o tradičné symboly.

Takéto hrnčeky sú vhodné aj pre ľudí, ktorí kvôli práci alebo láske odišli do zahraničia. Takmer v každej rodine sa nájde niekto, koho môžete takouto drobnosťou potešiť. Nezabudnite pribaliť kvalitnú kávu, horúcu čokoládu alebo čaj, ktorý ste sami nazbierali a usušili.

Tipy:

Termohrnček Plechový hrnček

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.