V týchto bodyčkách bude vaše bábätko roztomilé

Body je pre bábätko jedno z najuniverzálnejších a najvhodnejších oblečení od ich narodenia až po zhruba tretí rok života. Prečo je to tak? V čase, keď sa bábätko neustále hýbe, mení polohy, či dokonca už chodí, je práve body veľmi praktické. Nevyhŕňa sa, drží na mieste a zabezpečí vášmu bábätku dokonalý komfort a pohodlie.

 

Navyše, je to tiež skvelý darček! Ak neviete, čo vášmu bábätku alebo dieťatku niekomu z rodiny darovať, vtipné body pre bábätko sa hodí vždy. Ideálne však vyberajte body, ktoré bude iné ako všetky ostatné. Veď v neposlednom rade, malé bábo vždy všetci radi obdivujú. O to viac rozkošné bude v originálnom body s nápisom, ktorý vyvolá úsmev na tvári.

 

Pri výbere dojčenského body sa riaďte niekoľkými zásadami:

  1. Príjemný materiál
  2. Praktický strih
  3. Dobrá cena
  4. Štýlové a rozkošné

 

1 Materiál

Pre nikoho iného nie je tak dôležitý výber materiálu, ako je to v prípade bábätka. Okrem správnej veľkosti, ktorú vždy pre dieťa vyberajte dobre, sa zamerajte na to, aby bol materiál bodyčka príjemný pre bábätko. Ideálna je 100 % bavlna, ktorá dieťaťu zabezpečí pohodlie bez akejkoľvek alergickej reakcie. Podstatné v tomto prípade je, že deti majú na rozdiel od dospelých oveľa citlivejšiu pokožku, a preto je dôležité vybrať pre ne oblečenie, ktoré nebude dráždiť ich pokožku.

 

2 Strih

V prípade detí radšej rovno zabudnite na rôzne módne typy oblečenia a radšej vsádzajte na pohodlie a praktickosť. To je v prípade detí oveľa dôležitejšie. Zamerajte sa na to, aby body nemalo príliš veľký výstrih a aby sa dobre zapínalo. O to viac zaujímavý si však môžete vybrať grafický vzor alebo obrázok, ktorý na body bude.

Čo sa grafiky týka – nemusíte sa obmedzovať. Detské body môže zaujať aj rozosmiať. Váš drobec preto môže mať originálne oblečenie už od útleho veku. Navyše, ak si vyberiete body s potlačou, nemusíte sa báť. Takáto potlač je trvácna a na bodyčku určite ostane.

body-pre-babatka

 

3 Cena

Povedzme si to na rovinu, pri malom dieťatku oblečenie striedate veľmi často. Preto je lepšie, ak vás body nevyjde veľmi draho, pretože ich budete potrebovať veľké množstvo. Ako vaše dieťa rastie, potrebujete vždy nové a nové oblečenie a navyše, pomerne často ho potrebujete prať. V našom e-shope nájdete bodyčká za skvelé ceny. Aj práve preto sa míňajú tak rýchlo!

 

4 Štýl body

Roztomilé bábo si zaslúži rozkošné oblečenie. Predstavte si, koľko fotiek svojho malého miláčika budete mať a o čo väčšiu radosť vám spôsobí, keď bude mať na sebe pekné oblečenie s milým nápisom. No nebude to úžasné? Ako už spomíname vyššie, kým pri strihu a materiáli voľte vždy klasiku, ktorá je pre dieťatko dôležitá počas spánku a tiež počas hrania, obrázok či grafika je len a len vás. Najlepšie sa pre vaše bábätko budú hodiť tieto vzory:

 

  • Zvieratko – zvieratká milujeme všetci a o to viac na detskom oblečení. Vyberte si sloníka či koalu. Vaše bábätko budete v tomto body zbožňovať ešte viac.

Detské bodyčko Koala - https://www.superpotlac.sk/dojcenske-body-koala/
Detské bodyčko Bocian - https://www.superpotlac.sk/dojcenske-body-dorucenie-2020/

  

 

  • Vtipné body s nápisom – jedna z najmilších vecí, ktoré na svojom drobčekovi môžete vidieť, keď má body s rozkošným nápisom, ktoré sa preň tak skvele hodí. Takéto body bude vyzerať úžasne na každej fotke a pri pohľade naň sa budete ešte aj o niekoľko rokov usmievať. Zároveň, je to priam ideálny darček, ak chcete darovať bábätku a jeho rodičom niečo originálne. A dieťa v ňom bude vyzerať neodolateľne.

Detské bodyčko Najlepší budík - https://www.superpotlac.sk/dojcenske-body-najlepsi-budik/
Detské bodyčko Viac vlasov - https://www.superpotlac.sk/dojcenske-body-viac-vlasov/
Detské bodyčko Milkaholic - https://www.superpotlac.sk/dojcenske-body-milkaholic/
Detské bodyčko Zavolaj mamu - https://www.superpotlac.sk/dojcenske-body-ukludni-sa/

 

  

 

Aké body máte chuť vybrať pre svoje dieťatko vy? Vyberiete si radšej krásny obrázok alebo milý nápis? Výber je na vás, avšak čo je isté je, že v našich bodyčkách bude vaše bábätko vyzerať roztomilo.

 

Obrázky: Superpotlac.sk, Freepik.com

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.